Онлайн Калкулатори

Калкулатор за идеални килограми според пол, възраст и ръст

Публична тайна е, че един от най-големите проблеми на човечеството напоследък е затлъстяването и за щастие все по-често се обръща внимание на този проблем.

Различни инструтуции измислят какви ли не варианти за да стимулират малчуганите да се грижат за здравето си, като един от най-важните фактори е теглото.

Организации пък неуморно се трудят да измислят какви ли не варианти, за да интегрират и мотивират младото поколение да спортува, още докато е в ранна детска възраст.

Естествено този проблем е доста срещан и при по-възрастните хора, като голяма част от заболяванията са пречинени именно от затлъстяване, което от своя страна пречи на нормалната работа на органите на човешкото тяло.

Имайки предвид горните факти, считаме, че този калкулатор би бил полезен както за вас, така и за вашите близки и приятели.

Самият калкулатор изчислява какви са идеалните килограми за вашата възраст и ръст, като взема под предвид и вашият пол.

След като въведете коректните данни в калкулатора, той ще изчисли диапазона в който трябва да се намират вашите килограми.

В случай, че вашите килограми не се намират в тези граници, а съвсем малко извън нея, няма за какво да се притеснявате и с леки диети или захранвания, може да постигнете желаният резултат.

Ако пък разликите между вашите килограми и допустимите граници се разминава значително (например над 10-15%), желателно е да се обърнете към диетолог или специализиран лекар за консултация.

Естествено калкулатора служи по-скоро като ориентир и най-важно е вие как се чувствате! ;)

Работа
Онлайн калкулатори - работа

Все още няма налични калкулатори.

Домакинство
Онлайн калкулатори - домакинство

Все още няма налични калкулатори.